Zaterdag 20 mei Open Dag Knooppunt Joure

Ook eens een kijkje nemen achter de bouwhekken van Knooppunt Joure? Zaterdag stellen we de bouwterreinen open voor publiek.

Wat: Open Dag
Wanneer: Zaterdag 20 mei 2017
Hoe laat: 10.00 – 16.00 uur
Waar: Sewei 4b, Joure

Parkeren
Parkeren kan op het carpoolterrein aan de Sewei in Joure.

Fietsroute langs de bouwterreinen
De fietsroute start bij het infocentrum aan de Sewei 4b in Joure, naast de McDonalds. Hier krijgt u een fietsroutekaart en kunt u langs drie bouwterreinen fietsen. De route is ongeveer 8 kilometer. Een klein deel gaat over een onverhard (bos)pad; er is een alternatieve route over verharde wegen. Deze route is 2 kilometer langer.

Eigen fiets mee
Neem bij voorkeur een eigen fiets mee, want er is een beperkt aantal leenfietsen beschikbaar.

Pendelbus
Er rijden deze dag ook drie elektrische pendelbusjes langs de bouwterreinen. Deze rijden een iets andere route dan de fietsers. Vanaf beide routes zijn de werkzaamheden goed te zien. Op drie plekken kunt u het bouwterrein op. Deze terreinen zijn minder geschikt voor mindervaliden.

Voor jong en oud
Voor jong en oud is er zaterdag van alles te beleven. Naast het bekijken van de werkzaamheden en de vorderingen daarvan is er ook voor kinderen genoeg te doen: schatgraven, op de foto als bouwvakker en een puzzeltocht. Bij de puzzeltocht maken kinderen kans op één van de drie bestuurbare kranen van 1 meter hoog!

U bent zaterdag van harte welkom!

Open Dag
Open Dag
Terug