Nieuws

20 september 2017

Hinder Jousterweg komend weekend

Aanstaande vrijdag 22 september vanaf 21.30 uur gaat aannemer Gebr. van der Lee het verkeer omzetten van de oude Jousterweg naar de nieuwe situatie. Er is vanaf vandaag een halve rijbaan afgezet. Houd rekening met hinder.

Lees meer
14 september 2017

Knooppunt Joure geeft ruimte voor evenementen

Oktober is een belangrijke maand voor Knooppunt Joure. Het gaat gebeuren, de rotonde verdwijnt! Het autoverkeer gaat in deze maand gebruik maken van het nieuwe knooppunt, de nieuwe A7 en rijdt dan dus niet meer over de laatste snelwegrotonde van Nederland.

Lees meer
8 september 2017

Volop belangstelling vanuit KBO Joure voor Knooppunt Joure

Op donderdag 7 september kregen we bezoek van KBO Joure. De ouderenbond had vooraf verwacht dat er zo’n 40 leden naar het projectbureau toe zouden komen en was zelf ook verrast dat dit meer dan het dubbele bleek te zijn.

Lees meer
28 augustus 2017

Werkzaamheden september 2017

Wat gebeurt er allemaal in september rondom het Knooppunt Joure? In de maandplanning van september kunt u dit lezen.

Lees meer
22 augustus 2017

Knooppunt Joure geeft ruimte in oktober

Oktober is een belangrijke maand voor Knooppunt Joure. Het autoverkeer gaat in deze maand gebruik maken van het nieuwe knooppunt en rijdt dan dus niet meer over de laatste snelwegrotonde van Nederland. Eerder was aannemer Gebr. Van der Lee van plan om het verkeer medio september om te zetten naar de nieuwe A7, maar de aannemer heeft besloten om in zijn planning dit moment een paar weken naar achteren te schuiven. Het project is daarmee niet vertraagd.

Lees meer