Nieuws

22 augustus 2017

Knooppunt Joure geeft ruimte in oktober

Oktober is een belangrijke maand voor Knooppunt Joure. Het autoverkeer gaat in deze maand gebruik maken van het nieuwe knooppunt en rijdt dan dus niet meer over de laatste snelwegrotonde van Nederland. Eerder was aannemer Gebr. Van der Lee van plan om het verkeer medio september om te zetten naar de nieuwe A7, maar de aannemer heeft besloten om in zijn planning dit moment een paar weken naar achteren te schuiven. Het project is daarmee niet vertraagd.

Lees meer
8 augustus 2017

14-15 augustus: Afsluiting gedeelte Jousterweg

Maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus gaat aannemer Gebr. van der Lee aan de slag met het aanleggen van een duikerbuis onder de Jousterweg, om zo twee watersystemen met elkaar te verbinden. Om dit op een veilige manier uit te voeren, wordt een gedeelte van de Jousterweg afgesloten.

Lees meer
27 juli 2017

Inhijsen landhoofden en liggers Hollandiastraat

Komend weekend en begin volgende week gaat aannemer Gebr. Van der Lee aan de slag met het inhijsen van de landhoofden en liggers bij de nieuwe onderdoorgang Hollandiastraat.

Lees meer
27 juli 2017

Werkzaamheden augustus 2017

Wat gebeurt er allemaal in augustus rondom het Knooppunt Joure? In de maandplanning van augustus kunt u dit lezen.

Lees meer
20 juli 2017

Publieksochtend plaatsen liggers vervroegd

Het plaatsen van de liggers verloopt voorspoedig. Zo voorspoedig dat we niet zeker weten of er op zaterdagochtend rond een uur of 9.00 nog wel werkzaamheden zijn. Daarom vervroegen we de publieksochtend van zaterdag.

Lees meer