Nieuws

22 oktober 2019

Afsluiting Hollandiastraat

Woensdag (23 oktober) op donderdag (24 oktober) en donderdag (24 oktober) op vrijdag (25 oktober) werken we aan de Hollandiastraat! De Hollandiastraat is tussen 18.00 en 06.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers kunnen er wel langs. Het verkeer leiden we om via de A6/Sint Nicolaasga.

Lees meer
16 september 2019

Afsluiting Heerenveen naar Joure en Joure naar Heerenveen

Vanavond, maandag 16 september, is de toerit naar Heerenveen vanuit Joure afgesloten. Het verkeer vanuit Joure leiden we om via de toerit naar Lemmer en Sint Nicolaasga. Ook is de afrit naar Joure vanuit Heerenveen afgesloten en dat verkeer leiden we om via Joure-West en de Sewei.

Lees meer
16 september 2019

Afsluiting Heerenveen naar Joure en Joure naar Heerenveen gaat niet door

De geplande werkzaamheden voor vanavond gaan niet door en verplaatsen we naar donderdag- en vrijdagavond. Houd hiervoor onze kanalen in de gaten. De toerit naar Heerenveen vanuit Joure en de afrit naar Joure vanuit Heerenveen blijven open voor verkeer.

Lees meer
12 september 2019

Afsluiting Heerenveen en Lemmer naar Sneek en Joure naar Lemmer

Vanavond, donderdag 12 september, leiden we het verkeer naar Sneek vanuit Lemmer en Heerenveen om via de afrit bij Joure, Sewei en Joure-West. Daarnaast is ook de toerit naar Lemmer vanuit Joure afgesloten. Dat verkeer leiden we om via Oudehaske.

Lees meer
11 september 2019

Afsluiting vanuit Sneek naar Lemmer en Heerenveen en vanuit Lemmer naar Joure

Vanavond, woensdag 11 september, van 20.00 uur en 06.00 uur is de A7 vanuit Sneek ter hoogte van Joure-West afgesloten. Dat verkeer leiden we om via Joure-West, Sewei en de toeritten bij Joure. Tegelijkertijd is ook de afrit naar Joure vanuit Lemmer afgesloten, dat verkeer leiden we om via Oudehaske.

Lees meer