Nieuws

20 mei 2017

Grote belangstelling tijdens de Open Dag van Knooppunt Joure

Tussen de 1500 en 2000 mensen kwamen zaterdag 20 mei naar de Open Dag van Knooppunt Joure. Op de fiets of in een pendelbusje reden ze langs drie bouwplaatsen: de aansluiting Joure, de steunpunten van de fly-overs bij het nieuwe knooppunt A6/A7 en de onderdoorgang Hollandiastraat.

Lees meer
18 mei 2017

Zaterdag 20 mei Open Dag Knooppunt Joure

Ook eens een kijkje nemen achter de bouwhekken van Knooppunt Joure? Zaterdag stellen we de bouwterreinen open voor publiek. Hier vindt u de laatste informatie.

Lees meer
17 mei 2017

Namen wegen, tunnels en viaducten rondom Knooppunt Joure bekend

De namen van de wegen en viaducten rondom het nieuwe Knooppunt Joure zijn bekend. Aan de omliggende dorpen werd gevraagd om suggesties te doen. De nieuwe namen zijn voorgesteld door Plaatselijk Belang Haskerhorne en Historysk Wurkferban Skarsterlân.

Lees meer
10 mei 2017

Plusklasleerlingen ontwerpen landmark voor Entree Joure

Vanochtend kwamen 16 plusklasleerlingen uit groep 6, 7 en 8 van De Lytse Mienskip uit Haskerhorne en de Westermarskoalle uit Joure langs op ons projectbureau.

Lees meer
9 mei 2017

Zaterdag 20 mei Open Dag

Ook eens een kijkje nemen achter de bouwhekken van Knooppunt Joure? Na het succes van Burendag stellen we ook dit jaar de bouwterreinen open op zaterdag 20 mei!

Lees meer