Nieuws

21 februari 2019

Verbreden doorsteek Haulstersingel-Sewei

Vandaag is aannemer Gebr. Van der Lee gestart met het verbreden van de doorsteek Sewei-Haulstersingel. Tijdens de werkzaamheden is de doorsteek afgesloten voor autoverkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Naar verwachting gaat de weg eind maart, als het beton uitgehard is, weer open voor verkeer.

Lees meer
14 februari 2019

Komende zaterdag Hollandiastraat weer open voor verkeer

Komende zaterdag gaat de Hollandiastraat weer open voor verkeer! Op dit moment werkt aannemer Gebr. Van der Lee hard om de weg weer open te kunnen zetten.

Lees meer
6 februari 2019

A6 tussen Sint Nicolaasga en Joure afgesloten door ernstig ongeval

De A6 tussen Sint Nicolaasga en Joure is dicht door een ernstig ongeval. We adviseren het verkeer vanuit Emmeloord om te rijden via afslag 15, vanuit Lemmer via afslag 18 en vanuit Sint Nicolaasga via afslag 19. Houd rekening met vertraging. Naar verwachting is de weg rond 11.30 uur weer open.

Lees meer
10 januari 2019

Afsluiting Hollandiastraat

Vanaf week 2 voeren we de laatste afrondende werkzaamheden uit aan de Hollandiastraat. Hiervoor sluiten wij een deel af tussen de nieuwe verbinding Haulstersingel en de rotonde aan de Sewei (rotonde Scheen). De werkzaamheden duren naar verwachting drie weken (afhankelijk van het weer).

Lees meer
22 december 2018

Snelheid van 130 km/u rondom Knooppunt Joure

Goed nieuws! Vandaag zijn de borden met 90 km/u weggehaald. Dat betekent dat we vanaf nu 130 km/u mogen rijden rondom Knooppunt Joure. Met uitzondering van de fly-overs van en naar Sneek, daar geldt een maximumsnelheid van 80 km/u.

Lees meer