Nieuws

12 november 2018

Omleiding voor fietsers

Deze week werken we weer volop aan het busstation. We hebben al 270 kuub beton gestort en deze week storten we nog zo’n 330 kuub. Ook de entree van het busstation pakken we aan. Daarom is het fietspad, tussen het busstation en de ovatonde, afgesloten.

Lees meer
10 november 2018

Hinder Hollandiastraat vanaf maandag 12 november

Vanaf maandag 12 november worden er afrondende werkzaamheden uitgevoerd aan de Hollandiastraat. Om dit veilig uit te kunnen voeren, wordt gewerkt met een halve-rijbaanafzetting.

Lees meer
8 november 2018

Storten beton busstation gestart

Vanochtend is het storten van het beton van het busstation gestart! Aannemer Gebr. Van der Lee begon vanochtend in alle vroegte aan de eerste stort.

Lees meer
5 november 2018

Afsluiting boog Sneek naar Heerenveen/Joure

Deze week voert aannemer Gebr. Van der Lee afrondende werkzaamheden uit aan de fly-over. Hierdoor is de boog vanuit Sneek richting Heerenveen/Joure dinsdag 6 november, woensdag 7 november, donderdag 8 november en vrijdag 9 november afgesloten van 20.00 uur tot 06.00 uur.

Lees meer
30 oktober 2018

Werkzaamheden november 2018

Een nieuwe maand is weer een aantocht en dat betekent ook een nieuwe maandplanning. Benieuwd naar de werkzaamheden die aannemer Gebr. Van der Lee komende maand uitvoert? Lees het in de maandplanning van november.

Lees meer